Op deze pagina vindt je antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen
Openingstijden en bezoek

Zeker, neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Om de cadeaukaart in te wisselen, kun je ons bereiken op het telefoonnummer (053) 42 831 41.

Je bent altijd welkom bij Vallei 53, bijvoorbeeld voor een wandeling of om aan te schuiven bij ons restaurant. Om deel te nemen aan activiteiten dien je wel vooraf te reserveren. Dit geldt ook als je zeker wilt zijn van een tafeltje in ons restaurant.

Afhankelijk van de groepsgrootte en gewenste datum en tijd kun je bij buiten de openingstijden terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, bij Vallei 53 hanteren we een bewaartermijn van één maand voor gevonden voorwerpen. Vergeet niet om ze binnen die periode op te halen.

Veelgestelde vragen
Parkeren en route

Parkeren kost € 6,00 per dag. Neem je deel aan een activiteit of bezoek je onze horeca dan parkeer je voor het gereduceerde tarief van € 2,50. Je kunt een uitrijkaart kopen bij de entree. Bezoekers van Skischool Moser kunnen gratis parkeren.

Op dit moment hebben we nog geen oplaadpunten voor je auto. We werken hard aan de verduurzaming van ons terrein en op korte termijn zullen er laadpalen worden geplaatst.

Wanneer je de bus verlaat bij halte Usselo, ben je binnen 20 minuten lopen bij Vallei 53. Als je uitstapt bij halte Helmerhoek, duurt het ongeveer 30 minuten voordat je bij ons bent.

Vallei 53 is toegankelijk voor rolstoelen. Dit geldt uiteraard niet voor alle activiteiten.

Bij de ingang van Vallei 53 is een ruime fietsenstalling beschikbaar. De stalling is onbewaakt en op dit moment zijn er nog geen oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen.

Veelgestelde vragen
Restaurant

Je kunt een reservering alleen telefonisch wijzigen.

Zeker, neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Om de cadeaukaart in te wisselen, kun je ons bereiken op het telefoonnummer (053) 42 831 41.

Natuurlijk! Onze menukaart heeft een smakelijke selectie van vegetarische gerechten. Ontdek de verrukkelijke wereld van onze vegetarische gerechten en geniet.

Je hele familie is van harte welkom! We hebben kinderstoelen beschikbaar en er is ruimte voor de kleintjes om te spelen aan tafel. Geniet van een ontspannen en gezellige tijd met het hele gezin bij de Bonte Bistro.

Onze koks houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van jouw gezelschap, dus ook op het gebied van eventuele allergieën

Je kunt elke activiteit combineren met een arrangement in ons restaurant de Bonte Bistro. Je kunt dit boeken op de pagina van een activiteit.

Veelgestelde vragen
Activiteiten

Elke activiteit dien je vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig op de pagina van elke activiteit.

Als je een activiteit gereserveerd hebt, gaat deze zonder tegenbericht door. Mochten we vanwege weersomstandigheden de activiteit als onveilig beschouwen, zullen we contact met je opnemen.

Je mag zelf eten en drinken meenemen en nuttigen buiten het restaurant. Je bent uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant de Bonte Bistro voor een lunch, diner of borrelhap.

Bij elke activiteit staat vermeld voor welke leeftijden de activiteit geschikt is.

Bij Vallei 53 kun je al je waardevolle spullen achterlaten in onze lockers. Het gebruik hiervan is gratis, maar we vragen wel een borgbedrag.

Het maximum aantal personen staat bij elke activiteit vermeld. Wil je met meer personen komen, neem dan contact met ons op.

Bij ons kun je al vanaf 4 jaar beginnen met skiën. Voor de overige activiteiten is de minimumleeftijd 6 jaar. De leeftijden staan ook bij elke activiteit vermeld.

Wij raden je aan om sportieve kleding en stevige schoenen te dragen die vies mogen worden.

Veelgestelde vragen
Ski- en snowboardlessen

Wij geven skiles aan kinderen vanaf 4 jaar en snowboardles vanaf 10 jaar.

Een ski- of snowboardles heeft een lesduur van 50 minuten, gevolgd door 10 minuten vrij skiën. In het geval van een privéles bedraagt de totale lesduur 60 minuten.

Kinderen van 12 jaar en ouder kunnen samen met hun ouders les volgen. Voor kinderen jonger dan 12 geven we aparte lessen vanwege verschillen in lesmethoden. Meestal kunnen lessen wel op hetzelfde tijdstip plaatsvinden. Privélessen zijn ook beschikbaar.

Je kunt groepslessen niet annuleren. Als je een les hebt gemist, kun je deze inhalen met een uur vrij skiën. Privélessen kun je tot 24 uur van tevoren annuleren. Bij annulering binnen 24 uur brengen we 50% van het totale bedrag in rekening.

Jazeker, je kunt bij ons ski- en snowboardmateriaal huren voor zowel volwassenen als kinderen. Voeg dit eenvoudig toe aan je reservering tijdens het boekingsproces.

Het is noodzakelijk om beschermende kleding en handschoenen te dragen.

Ja, bij Vallei 53 hanteren we een bewaartermijn van één maand voor gevonden voorwerpen. Vergeet niet om ze binnen die periode op te halen.

Een lesgroep bestaat uit maximaal 8 personen.

Zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt om rustig je materiaal op te halen en aan te trekken.

Boek gemakkelijk een ski- of snowboardles via onze website. Zodra we jouw gegevens en wensen hebben ontvangen, komen we terug met een voorstel voor lestijden. Bij inschrijving proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren voor dag en tijd. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar voor inschrijvingen, zodat we je persoonlijk kunnen helpen.

Je betaalt de ski- of snowboardlessen vooraf. Bij groepslessen betaal je het hele bedrag in één keer voor alle lessen. Privélessen kunnen per les worden betaald.

Jazeker, voor meer informatie over onderhoud, neem gerust contact op of kom langs.

Mocht je angstig zijn dan houden we daar rekening mee. Je volgt de lessen op jouw eigen tempo en we bouwen het langzaam op. Mocht je echt heel angstig zijn dan adviseren we je om een privéles te volgen waarbij je 1-op-1 les krijgt.

Met je clubkaart kun je tijdens opengestelde momenten onbeperkt vrij skiën (niet mogelijk in de schoolvakanties). Voorafgaand aan je bezoek dien je tijdens het boekingsproces een uur gratis vrij skiën te reserveren.

Veelgestelde vragen
groepsuitjes

Je dient 15 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn.

Je kunt in overleg met ons een uitje reserveren buiten de openingstijden. We denken graag met je mee.

Zeker, het diverse aanbod aan activiteiten zorgt altijd voor een succesvolle dag, zowel voor de doener als voor de denker. Met opties variërend van eenvoudige tot uitdagende spellen, parcours of opdrachten.

Je dient 5 dagen voorafgaand aan het uitje door te geven hoeveel personen er aanwezig zijn.

Je ontvangt de factuur binnen 5 werkdagen na de activiteit. De betalingstermijn is 14 dagen.

Wil je jullie bedrijfsuitje uitbreiden met een hapje en een drankje? Dit is mogelijk! Bekijk onze eet- en drinkarrangementen of geef je wensen aan ons door.

Wij raden je aan om sportieve kleding en stevige schoenen te dragen die vies mogen worden.