Ergens ver in het Oosten, ontdek je een vallei waar een andere wind waait. Waar jij je grenzen gaat verleggen maar ook heerlijk geniet van verrassende gerechten. Samen met je gezin, familie, vrienden of collega’s. Op een plek waar het gedaan is met de rust. Waar niemand stilzit en geen dag hetzelfde is. Hier voel je de energie tot in je vingertoppen en kriebelt het in je buik.

Ontdek
de gebieden

Vallei 53 is een vertrouwde naam in de regio met een veelzijdig gebied. Met onder meer een spetterend watergebied, avontuurlijke bossen en een professionele skipiste.

Bonte Bistro
een culinair avontuur

De Bonte Bistro is een avontuur voor je smaakzintuigen. Kom tafelen met je vrienden en collega’s, schuif aan met de kinderen in de gezinshoek of vergeet lekker de tijd tijdens een uitgebreide borrelmiddag.

Het verhaal van
Vallei 53

1991
Skicentrum Moser opent de deuren

Begin jaren ‘90 kijken Jorg en Anneke Moser uit over een vallei in Enschede. Ze dromen hardop van een sfeervolle, professionele skipiste. En misschien zelfs meer. In 1991 wordt hun eerste droom werkelijkheid: Skicentrum Moser opent de deuren.

2012
skicentrum moser wordt
overgenomen

Skicentrum Moser wordt overgenomen, maar het blijft in de familie. Gregor en Laurens Moser nemen het stokje over van hun vader Jorg.

2017
Het aantal activiteiten
groeit

Gregor en Laurens blijken allebei avontuurlijke en succesvolle ondernemers. De bezoekersaantallen stijgen en ook het activiteitenaanbod groeit, met onder meer tubing en een mtb-route.

2019
de strategie
wordt
aangescherpt

Met een scherpe focus op horeca en een nog ruimer aanbod om zeer diverse groepen te bedienen. Met avonturen en uitdagingen voor jong en oud.

2021
overname
buitenhoff
outdoor

In 2021 breidt het Skicentrum uit met een klimbos en escaperoom. Ook wordt Buitenhoff Outdoor overgenomen, waarna er het hele jaar door uitdagende activiteiten worden aangeboden.

2022
Renovatie pand en rebranding

De transformatie naar een toekomstbestendige organisatie is definitief in gang gezet met de start van de renovatie en rebranding. En bij deze vernieuwing hoort ook een nieuwe naam.

2024
nieuwe naam:
vallei 53

Met de bouw van een volledig nieuwe entree en de opening van de Bonte Bistro krijgt de vallei nog meer allure, terwijl ook het aantal activiteiten en arrangementen blijft groeien. Volop reden om vanaf 2024 een nieuwe naam te voeren: Vallei 53.

Vacatures
Wij zoeken versterking

We zijn altijd op zoek naar energiek en gastvrij personeel. Ben je een echte aanjager van onze groepen? En geef jij het goede voorbeeld tijdens onze activiteiten? Bekijk dan op onze vacaturepagina of jouw droombaan erbij zit.