Alle activiteiten
outdoor én indoor

Bij Vallei 53 waait de energie uit alle windstreken. Vanuit het Woeste Woud en het Wilde Water tot aan de Helse Heuvel. Voor welke groepsactiviteit kiezen jullie?

Filteren
Prijs per persoon
6.5,00
71,00
Filteren
Met wie kom je?
Filteren
Met hoeveel personen?
Filteren
Binnen of buiten?

Wij zijn druk bezig met het uitbreiden van onze activiteiten


Benieuwd? we houden je graag op de hoogte!

Veelgestelde vragen
Activiteiten

Elke activiteit dien je vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig op de pagina van elke activiteit.

Als je een activiteit gereserveerd hebt, gaat deze zonder tegenbericht door. Mochten we vanwege weersomstandigheden de activiteit als onveilig beschouwen, zullen we contact met je opnemen.

Wij raden je aan om sportieve kleding en stevige schoenen te dragen die vies mogen worden.

Je mag zelf eten en drinken meenemen en nuttigen buiten het restaurant. Je bent uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant de Bonte Bistro voor een lunch, diner of borrelhap.

Bij elke activiteit staat vermeld voor welke leeftijden de activiteit geschikt is.

Bij Vallei 53 kun je al je waardevolle spullen achterlaten in onze lockers. Het gebruik hiervan is gratis, maar we vragen wel een borgbedrag.

Het maximum aantal personen staat bij elke activiteit vermeld. Wil je met meer personen komen, neem dan contact met ons op.

Bij ons kun je al vanaf 4 jaar beginnen met skiën. Voor de overige activiteiten is de minimumleeftijd 6 jaar. De leeftijden staan ook bij elke activiteit vermeld.

Je bent altijd welkom bij Vallei 53, bijvoorbeeld voor een wandeling of om aan te schuiven bij ons restaurant. Om deel te nemen aan activiteiten dien je wel vooraf te reserveren. Dit geldt ook als je zeker wilt zijn van een tafeltje in ons restaurant.

Je kunt een reservering alleen telefonisch wijzigen.

Zeker, het diverse aanbod aan activiteiten zorgt altijd voor een succesvolle dag, zowel voor de doener als voor de denker. Met opties variërend van eenvoudige tot uitdagende spellen, parcours of opdrachten.

Je kunt elke activiteit combineren met een arrangement in ons restaurant de Bonte Bistro. Je kunt dit boeken op de pagina van een activiteit.

Wil je jullie bedrijfsuitje uitbreiden met een hapje en een drankje? Dit is mogelijk! Bekijk onze eet- en drinkarrangementen of geef je wensen aan ons door.

Afhankelijk van de groepsgrootte en gewenste datum en tijd kun je bij buiten de openingstijden terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je dient 5 dagen voorafgaand aan het uitje door te geven hoeveel personen er aanwezig zijn.

Bonte Bistro
een culinair 
avontuur

De Bonte Bistro is een avontuur voor je smaakzintuigen. Kom tafelen met je vrienden en collega’s, schuif aan met de kinderen in de gezinshoek of vergeet lekker de tijd tijdens een uitgebreide borrelmiddag.