Skiles
groepslessen en privélessen

Kom leren skiën op de piste van Skischool Moser, er is plaats voor jong en oud. Boek je les en kies vervolgens je niveau en aantal skilessen.

Veelgestelde vragen
Skilessen

Wij geven skiles aan kinderen vanaf 4 jaar en snowboardles vanaf 10 jaar.

Een ski- of snowboardles heeft een lesduur van 50 minuten, gevolgd door 10 minuten vrij skiën. In het geval van een privéles bedraagt de totale lesduur 60 minuten.

Kinderen van 12 jaar en ouder kunnen samen met hun ouders les volgen. Voor kinderen jonger dan 12 geven we aparte lessen vanwege verschillen in lesmethoden. Meestal kunnen lessen wel op hetzelfde tijdstip plaatsvinden. Privélessen zijn ook beschikbaar.

Je kunt groepslessen niet annuleren. Als je een les hebt gemist, kun je deze inhalen met een uur vrij skiën. Privélessen kun je tot 24 uur van tevoren annuleren. Bij annulering binnen 24 uur brengen we 50% van het totale bedrag in rekening.

Jazeker, je kunt bij ons ski- en snowboardmateriaal huren voor zowel volwassenen als kinderen. Voeg dit eenvoudig toe aan je reservering tijdens het boekingsproces.

Het is noodzakelijk om beschermende kleding en handschoenen te dragen.

Ja, bij Vallei 53 hanteren we een bewaartermijn van één maand voor gevonden voorwerpen. Vergeet niet om ze binnen die periode op te halen.

Een lesgroep bestaat uit maximaal 8 personen.

Zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt om rustig je materiaal op te halen en aan te trekken.

Boek gemakkelijk een ski- of snowboardles via onze website. Zodra we jouw gegevens en wensen hebben ontvangen, komen we terug met een voorstel voor lestijden. Bij inschrijving proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren voor dag en tijd. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar voor inschrijvingen, zodat we je persoonlijk kunnen helpen.

Je betaalt de ski- of snowboardlessen vooraf. Bij groepslessen betaal je het hele bedrag in één keer voor alle lessen. Privélessen kunnen per les worden betaald.

Jazeker, voor meer informatie over onderhoud, neem gerust contact op of kom langs.

Mocht je angstig zijn dan houden we daar rekening mee. Je volgt de lessen op jouw eigen tempo en we bouwen het langzaam op. Mocht je echt heel angstig zijn dan adviseren we je om een privéles te volgen waarbij je 1-op-1 les krijgt.

Met je clubkaart kun je tijdens opengestelde momenten onbeperkt vrij skiën (niet mogelijk in de schoolvakanties). Voorafgaand aan je bezoek dien je tijdens het boekingsproces een uur gratis vrij skiën te reserveren.

Als je komt skiën of snowboarden dan adviseren we je om sportieve kleding te dragen. Zoals een lange (ski/sport)broek en een shirt of vest met lange mouwen. De skibaan wordt regelmatig besproeid met water waardoor de onderkant van je broek nat kan worden.

Voor kinderen tot en met 15 jaar geldt een helmplicht. Het dragen van een helm voor volwassenen is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen. Helmen zijn aanwezig maar een eigen helm meenemen, mag uiteraard ook.

Goed voorbereid
op wintersport

Heb je een wintersportvakantie geboekt en maak je graag eerst wat meters in Nederland. Dan is Skischool Moser die ideale plek om alvast warm te draaien, zodat je straks weer soepel van de sneeuwpistes gaat.