algemene voorwaarden
en huisregels

Om de veiligheid van jou en onze andere gasten te waarborgen, hanteren we enkele huisregels. We vragen je vriendelijk om deze even door te nemen voordat je ons bezoekt. Dit geldt ook voor de algemene voorwaarden, hiernaast op deze pagina.

In dit document vind je onze algemene voorwaarden en belangrijke informatie over de ski- en snowboardlessen en tubing.

Ga je de skibaan op? Dan krijg je vooraf uitleg wat je wel en niet kunt doen op de skipiste. Als je deze regels overtreedt, zijn we genoodzaakt om je de toegang tot de baan te ontzeggen.

Betreed de skibaan niet zonder uitrusting, zoals ski’s, snowboard, helm of tube. Alleen personeelsleden en vrijwilligers mogen dit.

Het dragen van beschermende kleding en handschoenen is verplicht.

Alle lessen betaal je vooraf via pin of contant.

Voor de veiligheid is er een maximum aantal personen dat gebruik kan maken van de skipiste. Als dit maximaal is bereikt, laten we geen nieuwe deelnemers toe.

Controleer voordat je de skibaan betreedt of al je zakken dicht zijn. Scherpe objecten, zoals sleutels mag je niet meenemen op de skibaan.

Je houdt zelf de begin- en eindtijd in de gaten.

Je clubkaart of boekingsnummer zijn persoonlijk en kun je niet overdragen. Je moet dit altijd kunnen laten zien, wanneer dit gevraagd wordt.

Ga je een activiteit doen bij Vallei 53? Je krijgt voorafgaand aan de activiteit aanwijzingen van de instructeur. Deze aanwijzigingen volg je uiteraard op.

Zorg ervoor dat juwelen, zoals horloges, ringen, kettingen en soortgelijke items worden afgedaan.

Uit veiligheidsoverwegingen geldt er een maximaal aantal deelnemers voor elke activiteit. Zodra dit maximum is bereikt, kunnen we geen nieuwe deelnemers meer toelaten.

Het is niet toegestaan om deel te nemen als je alcohol, drugs of medicijnen hebt gebruikt die het gevaar kunnen vergroten voor zowel jezelf als andere deelnemers tijdens de activiteit.

Bij bepaalde activiteiten is het verplicht om beschermende kleding en een helm te dragen. Deze benodigdheden worden verstrekt door de instructeur.

Je dient 15 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn. Start je te laat aan de activiteit dan gaat dit ten koste van je geboekte tijd.