lente acties
Boek nu met voordeel!

Op zoek naar een dagje uitje voor je vrienden, familie of voor een kinderfeestje? Houd deze pagina in de gaten. Hier presenteren we scherpe acties. Deze zijn maar tijdelijk geldig, dus boek snel!

Veelgestelde vragen
Acties

Natuurlijk! We bieden kortingscodes aan via onze nieuwsbrief. Schrijf je in en profiteer van onze acties!

Je bent altijd welkom bij Vallei 53, bijvoorbeeld voor een wandeling of om aan te schuiven bij ons restaurant. Om deel te nemen aan activiteiten dien je wel vooraf te reserveren. Dit geldt ook als je zeker wilt zijn van een tafeltje in ons restaurant.

Zeker, neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Om de cadeaukaart in te wisselen, kun je ons bereiken op het telefoonnummer (053) 42 831 41.

Wil je jullie bedrijfsuitje uitbreiden met een hapje en een drankje? Dit is mogelijk! Bekijk onze eet- en drinkarrangementen of geef je wensen aan ons door.

Je mag zelf eten en drinken meenemen en nuttigen buiten het restaurant. Je bent uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant de Bonte Bistro voor een lunch, diner of borrelhap.

Bij ons kun je al vanaf 4 jaar beginnen met skiën. Voor de overige activiteiten is de minimumleeftijd 6 jaar. De leeftijden staan ook bij elke activiteit vermeld.

Wanneer je de bus verlaat bij halte Usselo, ben je binnen 20 minuten lopen bij Vallei 53. Als je uitstapt bij halte Helmerhoek, duurt het ongeveer 30 minuten voordat je bij ons bent.

Je hele familie is van harte welkom! We hebben kinderstoelen beschikbaar en er is ruimte voor de kleintjes om te spelen aan tafel. Geniet van een ontspannen en gezellige tijd met het hele gezin bij de Bonte Bistro.

Nog veel meer
avontuurlijke activiteiten

Er zijn nog veel meer spannende activiteiten. Benieuwd naar de andere avonturen die je te wachten staan in Vallei 53?