Partnerships
van Vallei 53

Bij Vallei 53 draait alles om teamwork. Voor onze bezoekers, maar ook voor onszelf. Daarom werken we nauw samen met partners waarop we bouwen om jou een nog betere beleving te bieden.

Onze
Partners

Adventure Twente

Adventure Twente, waar avontuur begint in Enschede! Ontdek een wereld vol opwinding en uitdagingen met onze diverse outdoor activiteiten. Van vuur maken tot boogschieten, wij bieden een onvergetelijke ervaring in de prachtige natuur van Twente. Klaar voor een dosis adrenaline? Kom en beleef het avontuur met ons! Familiefeest organiseren? Ook dat kan bij ons!

Lasergame Warriors

Lasergame Warriors op het Rutbeek in Enschede biedt spannende lasergame-avonturen in een uitdagende arena. Ervaar adrenaline en tactiek, waar plezier en teamwork samenkomen. Ontdek de ideale locatie voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes, met een unieke mix van plezier en uitdaging voor een buitengewone belevenis.

Paintball Warriors

Paintball Warriors biedt opwindende paintballavonturen vol actie op het Rutbeek in Enschede en het Hulsbeek in Oldenzaal. Geniet van adrenaline en plezier in een bosrijke omgeving. Ontdek onze ideale locatie voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Wij garanderen een ongeëvenaarde mix van plezier, teamwork en opwinding, waardoor jouw speciale gelegenheid een memorabel succes wordt.

Waterski Twente

Waterski Twente, aan het Rutbeek in Enschede, biedt opwinding en avontuur op het water. Ervaar plezier bij waterskiën in prachtige omgevingen en ontdek adrenaline op onze waterskibaan. Kom langs voor een geweldige dag op het water! Ook voor evenementen zoals vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes bieden wij een unieke mix van plezier, wateravontuur en gezelligheid voor een spetterend succes.

Interesse
in een partnership?

Vallei 53 staat altijd open voor waardevolle partnerships. Is jouw organisatie uit hetzelfde hout gesneden als wij. En staat een optimale klantbeleving bij jou voorop? Dan maken we graag kennis met je.