Vanaf 1 juli presenteert de Bonte Bistro in Vallei 53 elke zaterdag Outdoor Cooking! Laat je culinair verwennen in de buitenlucht. Met op elke laatste zaterdag van de maand een DJ die de lekkerste zomerse beats draait. Ga jij voor de klassieke Surf & Turf, een verrassende Surf & Surf of toch liever de hartige Turf & Turf? Reserveer nu en geniet van een onvergetelijke dag!

  • Keuze uit surf & turf, surf & surf en turf & turf
  • wekelijks een nieuwe menukaart

Proef, beleef en geniet
in het Rutbeek

In Vallei 53 verleg jij je grenzen met je gezin, vrienden of collega’s. Hier ga je het avontuur aan in de buitenlucht en schuif je voldaan aan om te borrelen, lunchen of dineren.

Het mooiste terras aan het water!

Jij kijkt uit over dit levendige decor terwijl je geniet op ons terras.

Uitzicht op de piste!

Wil je graag uitkijken over de piste van Skischool Moser? Geef deze voorkeur aan bij je reservering.

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 11:00 – 18:00 uur
donderdag Gesloten
vrijdag 11:00 – 22:00 uur
zaterdag 11:00 – 22:00 uur
zondag 11:00 – 18:00 uur

Een arrangement voor elke gelegenheid

Heb je vragen?

Vragen over Vallei 53 of over de mogelijkheden bij de Bonte Bistro? Gewoon even bellen.

Dit vinden anderen
van Vallei 53

Veelgestelde vragen
outdoor cooking

Je kunt een reservering alleen telefonisch wijzigen.

Zeker, neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Om de cadeaukaart in te wisselen, kun je ons bereiken op het telefoonnummer (053) 42 831 41.

Natuurlijk! Onze menukaart heeft een smakelijke selectie van vegetarische gerechten. Ontdek de verrukkelijke wereld van onze vegetarische gerechten en geniet.

Je hele familie is van harte welkom! We hebben kinderstoelen beschikbaar en er is ruimte voor de kleintjes om te spelen aan tafel. Geniet van een ontspannen en gezellige tijd met het hele gezin bij de Bonte Bistro.

Onze koks houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van jouw gezelschap, dus ook op het gebied van eventuele allergieën

Je kunt elke activiteit combineren met een arrangement in ons restaurant de Bonte Bistro. Je kunt dit boeken op de pagina van een activiteit.

Reserveren?
Of heb je nog vragen?

De Bonte Bistro is een avontuur voor je smaakzintuigen. Kom tafelen met je vrienden en collega’s, schuif aan met de kinderen in de gezinshoek of vergeet lekker de tijd tijdens een uitgebreide borrelmiddag.