Arrangementen
voor een compleet verzorgde dag

Bij Vallei 53 streven we ernaar om jou een compleet verzorgde dag te bezorgen. Staat jouw ideale arrangement er niet tussen? Heb je liever een andere volgorde of combinatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We stellen graag een programma op maat voor je samen.

Veelgestelde vragen
arrangementen

Je bent altijd welkom bij Vallei 53, bijvoorbeeld voor een wandeling of om aan te schuiven bij ons restaurant. Om deel te nemen aan activiteiten dien je wel vooraf te reserveren. Dit geldt ook als je zeker wilt zijn van een tafeltje in ons restaurant.

Je kunt elke activiteit combineren met een arrangement in ons restaurant de Bonte Bistro. Je kunt dit boeken op de pagina van een activiteit.

Wil je jullie bedrijfsuitje uitbreiden met een hapje en een drankje? Dit is mogelijk! Bekijk onze eet- en drinkarrangementen of geef je wensen aan ons door.

Zeker, het diverse aanbod aan activiteiten zorgt altijd voor een succesvolle dag, zowel voor de doener als voor de denker. Met opties variërend van eenvoudige tot uitdagende spellen, parcours of opdrachten.

Elke activiteit dien je vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig op de pagina van elke activiteit.

Je kunt in overleg met ons een uitje reserveren buiten de openingstijden. We denken graag met je mee.

Je mag zelf eten en drinken meenemen en nuttigen buiten het restaurant. Je bent uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant de Bonte Bistro voor een lunch, diner of borrelhap.

Je dient 5 dagen voorafgaand aan het uitje door te geven hoeveel personen er aanwezig zijn.

Het maximum aantal personen staat bij elke activiteit vermeld. Wil je met meer personen komen, neem dan contact met ons op.

Wij raden je aan om sportieve kleding en stevige schoenen te dragen die vies mogen worden.

Bonte Bistro
een culinair avontuur

Kom tot rust na een wandeling of fietstocht. Tafel met vrienden en collega’s. Schuif aan met de kinderen in de gezinshoek of vergeet lekker de tijd tijdens een uitgebreide borrelmiddag.